NET 53% NUOLAIDA ŽURNALO MANO NAMAI PRENUMERATAI
Numesti svorio
Lieknas pilvukas

5 gudrybės, kaip atsisveikinti su atsikišusiu pilvuku

Savaitgalį ruošiesi šventei, festivaliui ar vakarėliui ir nori plokštesnio pilvuko? Išlaikyti dailų pilvuką, ko gero, viena sunkiausių užduočių. Juk aplink tiek skanėstų, o ir vakaras su geru filmu lovoje šaltuoju metu vilioja labiau nei treniruotė sporto klube. Vis dėlto išlaikyti gražų pilvą įmanoma, tereikia įsidemėti šias tris taisykles…

Pratimas užmerktomis akimis

Kai sportuosi su elipsiniu treniruokliu, pamėgink paleisti rankenėles ir užmerkti akis (tik būk atsargi). Be akių pagalbos vidiniai raumenys turės dirbti intensyviau, kad išlaikytų pusiausvyrą, sudeginsi daugiau kalorijų. Sumažintas kalorijų skaičius – lieknesnis pilvukas ir, žinoma, visas likęs kūnas.

Valgyk raugintų agurkų

Riekelė turi tik 1 kaloriją. Rauginti agurkai turi ne tik daugybę organizmui naudingų medžiagų, bet ir skatina medžiagų apykaitą, be to, suteikia sotumo jausmą, todėl suvalgiusi keletą raugintų agurkų kaipmat pasijusi sotesne. Jei nepatinka rauginti agurkai, rinkis paprastus – valgyk juos be jokios baimės.

Naudok mažesnes lėkštes

Tada net pridėjus pilną lėkštę suvalgysi mažiau, nei būtum suvalgius, tebeturėdama senas lėkštes. Kuo mažesnė lėkštė, tuo menkesnė maisto porcija į ją telpa. O juk suvalgius vieną porciją, trokštant išsaugoti puikią figūrą, net ranka nekyla imti antrąją, tiesa?
Mitybos specialistė: „Stambėjame ne nuo kalorijų

Neperalk

Ilgai nevalgant organizmas ima skaidyti raumenų masę energijai ir kaupti riebalus. Todėl jokiu būdu nebadauk ir valgyk reguliariai, kas pora valandų. Tai gali būti lengvi užkandžiai, vaisiai, salotos. Nepamiršk ir pagrindinių valgymų, kurie turi būti sotūs ir maistingi.

Gerk gėrimus, neturinčius kalorijų

O tai – kava, arbata ir, žinoma, vanduo. Mesk į šiukšliadėžę gazuotus gėrimus bei sultis, kurie ne tik nenumalšina troškulio, bet ir prideda keletą kilogramų – juk juose apstu cukraus, kuris dailiai nusėda ant tavo pilvo. Pamilk vandenį, o figūra tau padėkos!
Mano išsaugoti straipsniai