Daugiau nei 90 tūkst. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ turintis druskininkietis Edvinas Krupinskas neslepia – populiarumas užklupo kone per vieną naktį. Paskatintas sulaukto dėmesio, vaikinas TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ pasakos, kad neapleido savo kūrybinių minčių ir jas realizuoja šmaikščiuose parodijų tipo vaizdo įrašuose, kuriems įkvėpimo semiasi iš paties patirtų gyvenimiškų istorijų.
Šį šeštadienį tradiciškai televizijos žiūrovus žadins kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Dėl šalyje įvesto karantino, siekiant laikytis visų saugumo reikalavimų, šį projektą kurianti prodiuserinė kompanija „TV Topas“ pakoregavo laidos konceptą ir joje į azartišką dvikovą, dėl geresnio kulinaro vardo, stoja ne žinomi žmonės, o laidos vedėjai, šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir Dilanas Dampella Gamage. Nuspręsti, kuris iš jų geresnis kulinaras tenka kviestiniam svečiui, kuris, įvertinęs abu patiekalus, išrenka jam skanesnį.
Šeštadienio laidoje šefai gamins ypatingus, kosminius, tiek savo dydžiu, tiek skoniu, sumuštinius. Studijoje, įkurtoje „Vokė-III“ baldų salone, netrūks gurmaniškų skonių, mat Ilona ruoš Filadelfijos sumuštinį, o Dilanas savąjį sumuštinį patieks iš jautienos antrekoto juostelių, fermentuotų spanguolių ir balto pelėsinio sūrio.
Šių kosminių sumuštinių ragauti atvyks druskininkietis, šmaikščiais parodijų vaizdo įrašais internetą sprogdinantis Edvinas Krupinskas. Vaikinas pasakos, jog žinomumas užklupo vos per vieną naktį, o sulauktas dėmesys paskatino tęsti šią kūrybinę veiklą.
„Iš pradžių nufilmavau parodiją, kaip mama išleidžia namo, prideda daugybę lauktuvių ir paprašo paskambinti grįžus. Kitą rytą turėjau tūkstančius naujų sekėjų ir taip gimė noras kurti toliau. Tuomet atsirado ir rankšluostis ant galvos, ir chalatas, o vėliau – ir teta Vilma“, – laidoje pasakos Edvinas.
22-iejų metų vaikinas atviraus, jog visos idėjos kyla iš gyvenimiškų situacijų. Edvinas įkvėpimo semiasi ne tik šeimos ir giminaičių istorijose, bet ir net iš nugirstų pokalbių.
„Mane įkvepia įvairiausios šeimos situacijos. Stebiu savo, kitų šeimas ir vėliau visa tai perteikiu klipukuose. Netgi būna apsipirkinėjant parduotuvėje nugirstu kitos šeimos vykstantį ginčą, tai klausausi įtempęs ausis, viską užsirašau ir grįžęs namo – filmuoju“, – sakys vaikinas.
Nors Edvino kuriamos parodijos – ir šmaikščios, ir kūrybiškos, vaikinas prasitarė, su kokias didžiausiais iššūkiais susiduria kurdamas.
„Mane filmuoja brolis arba naudoju tam stovą, tačiau sunkiausia užduotis yra visuomet išlaikyti rankšluostį ant galvos. Reikėjo pastangų – daug įdirbio į tai įdėta“, – šeštadienio laidoje atviraus vaikinas.
Visos šios Edvino įdėtos pastangos nebuvo perniek – 2020-ųjų metų Lietuvos influencerių reitinguose vaikinas buvo išrinktas „Visuomenės favoritu“, o socialinio tinklo „Facebook“ kategorijoje užėmė trečiąją vietą.
„Jausmas išties geras, kai pamačiau rezultatus – apsidžiaugiau, jog mano darbas nenuėjo veltui“, – tvirtins kūrėjas.
Kaip Edvinui kyla kūrybinės idėjos, iš kur jis semiasi įkvėpimo bei kuris – Ilonos ar Dilano – kosminis sumuštinis taps šio ryto nugalėtoju – sužinosime jau šį šeštadienį, 9 val. per žiūrimiausią TV3 televiziją!
Kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ skaičiuoja jau 13-ąjį sezoną, kuriame dar daugiau azartiškų kovų, unikalių receptų bei įtraukiančių pokalbių ir atvirų istorijų su garsiausiais šalies žmonėmis. Į dvikovą stoja ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir šrilankietis Dilanas Dampela Gamage. Geriausi pokalbiai mezgasi virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros, nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti, kuris kulinaras jį pagamino.