JUS PASITINKA ATSINAUJINUSI PANELĖ

2024 m. rankinių tendencija – derinti kelias rankines kartu

Metų pradžioje mados savaitėse pristatytos garsiausių dizainerių kolekcijų tendencijos ir toliau skinasi kelią gatvės stiliuje, ne išimtis – ir aksesuarai. Jei anksčiau buvo bandyta kurti kuo didesnes ir talpesnes rankines, kad jose tilptų kuo daugiau reikalingų daiktų, tai dabar ne bėda čiupti kelias rankines iš karto ir nesikankinti visko bandant sutalpinti į vieną. Tokią išskirtinę rankinių tendenciją buvo galima pastebėti ant podiumų didžiausiuose mados šou Milano ir Niujorko mados savaičių metu. 

Mados savaičių kolekcijose pristatytus įvaizdžius papildė išskirtinai derinti aksesuarai – dizaineriai rinkosi demonstruoti kelias rankines vienu metu. Iš pirmo žvilgsnio, tai gali pasirodyti netvarkingai, nes kai kurios rankinės buvo prasegtos, su daug detalių ir dar mažesnių krepšių, prie kai kurių prikabinti net puodeliai. 

Taip dizaineriai siekė atvaizduoti realų gyvenimo būdą, kuomet dažnu atveju nepavyksta visko sutalpinti į vieną rankinę. Vieną perpildytą rankinę ant šių metų podiumų pakeitė tarpusavyje derintos kelios rankinės. Ši rankinių tendencija kiekvienų mados namų buvo perteikta savaip – pagal unikalų dizainą.

Milano mados savaitėje „Fendi“ rudens / žiemos kolekcijoje demonstravo įvairių dydžių, spalvų ir tekstūrų rankines vieną ant kitos.

2024 m. rankinių tendencija – derinti kelias rankines kartu
„Fendi“ rudens / žiemos kolekcija
Vida Press

Niujorko mados savaitėje „Coach“ piešė miesto gyventojo paveikslą, todėl šios kolekcijos įvaizdžiams netrūko buitiškumo. Prie rankinių buvo prisegamos kepurės, raktų pakabukai, komponuojami puodeliai.

„Prada“ Milane diktavo subtilesnį šios rankinių tendencijos variantą – prie rankinės diržo prisegė gerokai mažesnę rankinę. 

Mados namai „Bottega Veneta“ Milano mados savaitėje odines rankines derino kartu su austomis, tinklą primenančiomis rankinėmis. Taip pat kolekcijoje demonstravo kelias skirtingų raštų bei spalvų delnines kartu.

Mano išsaugoti straipsniai