JUS PASITINKA ATSINAUJINUSI PANELĖ

2025 m. mados tendencijos: pastelinių spalvų paletėje dominuos šviesiai geltona

Mados savaitėse jau pristatytose pavasario ir vasaros kolekcijose dominuoja ne tik ryškūs atspalviai ir gėlių raštai, bet ir pastelinės spalvos. Šiemet šalia jau kelis sezonus iš eilės madingos rožinės karaliauja ir šviesiai geltona, kuri šiltuoju sezonu taps viena didžiausių mados tendencijų. 

Niujorke vykusioje mados savaitėje sviesto geltonumo atspalvis nuspalvino vos ne kiekvienos pristatytos kolekcijos bent kelis įvaizdžius. 2025 m. pavasario ir vasaros sezonais šviesiai geltona puoš ne tik drabužius, aksesuarus, bet keis ir manikiūro tendencijas.

Dizaineris Sergio Hudsonas ant podiumo pristatė pastelinės geltonos atspalvių trumpas sukneles, kostiumus, marškinius. Pilną įvaizdį tik iš šios spalvos sukurdamas dizaineris net diržus parinko šviesiai geltonus.

„Tibi“ drabužių kompanija ant podiumo kūrė spalvų kontrastą derindama sviesto geltonumo liemenes, plazdančius sijonus ir sukneles su ryškiai raudona spalva.

„Phillip Lim“ nepabijojo į vieną sujungti net kelias mados tendencijas – šviesiai geltonus atspalvius ir kutus. Šviesiai geltoną megztuką stilizavo su ryškiai žaliu sijonu, o prie suknelės priderino oranžinę rankinę.

Rachel Comey savo 2025 m. pavasario / vasaros kolekcijoje išlaikė pastelinių spalvų subtilumą. Šviesiai geltoni atspalviai buvo derinami su pastelinėmis rožine, ruda.

Ullos Johnson kolekcijoje šviesiai geltona puošė palaidines, kelnes bei apsiaustus. „Simkhai“ ant Niujorko mados savaitės podiumo pristatė suknelę ant petnešėlių, kurią dabino 3D formos gėlių žiedų detalės.

2025 m. mados tendencijos: pastelinių spalvų paletėje dominuos šviesiai geltona
Simkhai
Vida Press
Mano išsaugoti straipsniai