JUS PASITINKA ATSINAUJINUSI PANELĖ

2024 m. rudens madingų spalvų paletėje karaliauja burgundiškas atspalvis

Rudens sezono garderobui sugrįžus į rūbų parduotuves bei kiekvieno spintas, matomos ne tik rudens drabužių tendencijos, bet ir ryškiausios šio sezono spalvos. Šiemet tai – burgundiška spalva, savo sodrumu nuspalvinusi ne tik drabužius, bet ir aksesuarus. 

Burgundiška (Burgundijos raudona) spalva – sodri ir sultinga raudona, gaunama maišant mėlynus bei raudonus atspalvius. Tokia rudenį krentančių lapų spalvų tonus primenanti spalva turi begales variacijų – nuo švelnesnio iki į tamsiai rudą panašesnio atspalvio. 

Nepriklausomai nuo atspalvio, burgundiška spalva – tarp šio sezono madingiausių. Šią tendenciją buvo galima pastebėti dar metų pradžioje demonstruotose kolekcijose vienose didžiausių mados savaičių.

Milano mados savaitės metu savo kolekciją pristatė „Gucci“ mados namai, kurios metu burgundiška spalva dominavo ne tik kaip detalė, bet ir pilno įvaizdžio tonas. Burgundijos raudona puošė rankines, batus, sukneles bei švarkus.

Burgundiška spalva
„Gucci“ kolekcija
Vida Press

Dizainerė Victoria Beckham Paryžiaus mados savaitės metu taip pat pristatė kolekciją, kurios spalvų patelėje karaliavo burgundiška spalva. Pristatymo metu buvo galima pamatyti įvairių šios spalvos rankinių modelių.

Burgundiška spalva dera su juodos, kreminės, pilkos, tamsiai žalios ar mėlynos spalvos drabužiais. Tačiau nebūtina jos derinti, nes ir tik iš burgundiškos spalvos sukurti įvaizdžiai atrodo madingai. Tai pademonstravo italų mados namai „Ferragamo“ Milano mados savaitės metu.

Mano išsaugoti straipsniai