Partnerio turinys
Krabų lazdelių salotos su kukurūzais ir majonezu – tai vienas populiariausių užkandžių, kuris dažnai puošia šventinį stalą. Lengvai paruošiamos, spalvingos ir švelnaus skonio salotos patiks tiek suaugusiesiems, tiek vaikams. Be to, joms prireiks vos kelių paprastų ingredientų, kuriuos dažniausiai jau turite šaldytuve.
Ingredientai (4 porcijoms):
- 200 g krabų lazdelių
- 1 konservuotų kukurūzų skardinė (apie 300 g)
- 3 virti kiaušiniai
- 100 g fermentinio sūrio
- 3 šaukštai „Daumantų Karališkas Švelnaus Skonio“ majonezas
- 1 šaukštelis citrinos sulčių (nebūtina, bet suteikia gaivumo)
- Žiupsnelis druskos ir pipirų pagal skonį
- (Pasirinktinai) šiek tiek krapų ar svogūnų laiškų papuošimui

Paruošimas:
- Paruoškite ingredientus:
Krabų lazdeles atitirpinkite, jei jos buvo šaldytos, ir supjaustykite mažais gabalėliais. - Kiaušiniai ir sūris:
Virtus kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite. Sūrį taip pat sutarkuokite stambesne tarka. - Sumaišykite:
Į dubenį sudėkite krabų lazdeles, kiaušinius, sūrį ir kukurūzus (be skysčio). Pagardinkite druska, pipirais ir šlakeliu citrinos sulčių. - Pagardinkite majonezu:
Įpilkite majonezo ir viską gerai išmaišykite. Jei norite lengvesnio varianto, galite pusę majonezo pakeisti graikišku jogurtu. - Patiekimas:
Salotas atšaldykite bent 30 minučių šaldytuve – tada jos bus dar skanesnės. Prieš patiekiant papuoškite kapotais krapais arba svogūnų laiškais.







