NET 53% NUOLAIDA ŽURNALO MANO NAMAI PRENUMERATAI
Kas madinga šį rudenį
Rudens tendencijos 2024

2024 m. rudens-žiemos mados tendencijos: 10 daiktų, kuriuos būtina turėti savo spintoje

Kiekvieną rudenį ir žiemą mados pasaulis pasiūlo naujų idėjų, kurias verta įtraukti į savo garderobą. 2024 metų rudens-žiemos sezonas atneša daug įdomių stiliaus sprendimų, kurie derina komfortą, eleganciją ir kūrybingumą.

1. Oversized stiliaus paltai

Dideli, laisvai krentantys paltai jau keletą sezonų išlieka populiarūs, tačiau 2024 m. rudens-žiemos tendencijos įveda naujų šio drabužio interpretacijų. Stambūs, vyriško stiliaus paltai su šiek tiek struktūruotu siluetu, pagaminti iš kokybiškos vilnos, bus pagrindinis šaltojo sezono elementas. Rinkitės neutralių spalvų, tokių kaip pilka, juoda, smėlio ar tamsiai mėlyna, paltus, kurie tiks prie bet kokios aprangos.

2. Megzti kostiumėliai

Patogumas ir stilius šį sezoną susijungia į vieną madingą derinį – megztus kostiumėlius. Tai ne tik jaukus pasirinkimas šaltuoju metu, bet ir labai madingas. Megzti sijonai, kelnės ir megztiniai, sukurs elegantišką ir kartu patogų įvaizdį tiek kasdienai, tiek oficialiems renginiams.

3. Blizgučiai ir metalinės detalės

2024 m. rudens-žiemos sezonas atneša žaismingumo ir prabangos su blizgučiais bei metalinėmis detalėmis. Šis tendencija leidžia į jūsų garderobą įnešti šiek tiek žavesio ir spindesio, net jei jis matomas tik detalėse. Blizgios suknelės, švarkai ar aksesuarai yra puikus būdas pridėti šventinio švytėjimo tiek kasdienėms aprangoms, tiek ypatingoms progoms.

4. Plačios kelnės

Plačios, elegantiškos kelnės ir toliau išlieka populiarios. Šios kelnės pasižymi ne tik madingumu, bet ir patogumu, todėl tinka tiek kasdieniams pasivaikščiojimams, tiek darbo aplinkoje. Galima rinktis tiek klasikines vilnos kelnes, tiek laisvalaikio džinsus plačiu kirpimu.

kelnės
Vilnonės kelnės

5. Stilingos kailinės detalės

Nors dirbtinio kailio populiarumas išlieka, šį sezoną jis taps dar ryškesnis. Kailio detalės ant paltų, striukių ar net rankinių suteikia prabangos ir šilumos jausmą. Tai gali būti subtilios detalės arba drąsesni pasirinkimai, kai visas drabužis yra pagamintas iš dirbtinio kailio.

6. Aukšti batai virš kelių

Aukšti batai virš kelių yra ne tik stilingas, bet ir praktiškas pasirinkimas žiemos sezonui. Šie batai ne tik šildo, bet ir suteikia jūsų aprangai elegancijos bei ilgesnių kojų įspūdį. Juos galima dėvėti su suknelėmis, sijonais arba priderinti prie siaurų džinsų ar kelnių.

8. Šalikai ir skaros kaip pagrindinis aksesuaras

Šalikai ir skaros tampa ne tik praktišku, bet ir stilingu aksesuaru, kuris gali tapti pagrindine aprangos dalimi. Dideli, vilnoniai ar šilkiniai šalikai puikiai apsaugos nuo šalčio, o taip pat gali būti drąsiai derinami prie įvairių spalvų ir raštų.

skarelė, šalikas
Šalikas

9. Odiniai švarkai ir paltai

Odiniai drabužiai išlieka stipria tendencija ir 2024 metų rudens-žiemos sezone. Juos galime matyti ne tik kaip odinius švarkus, bet ir kaip ilgesnius paltus. Oda – tai medžiaga, kuri suteikia įvaizdžiui maištingumo ir modernumo.

10. Aksesuarai su grandinėlėmis

Stambios grandinėlės šį sezoną bus vienas svarbiausių aksesuarų elementų. Tiek kaklo papuošalai, tiek rankinės su grandinėmis suteikia griežtumo ir stilingo maištingumo. Tai puikus būdas pagyvinti savo įvaizdį neperkraunant jo ryškiomis detalėmis.

Mano išsaugoti straipsniai