Iš pradžių gaspačo buvo gaminama sutrinant duoną, česnaką, alyvuogių aliejų ir actą, dažnai su pomidorais. Tai buvo valstiečių sriuba, kurią karštais vasaros mėnesiais valgydavo ūkininkai. Šiais laikais – tai ir madingų vėlyvųjų pietų patiekalas, ir naminio meniu valgymas.
receptas
atsitiktinis
Tiesa ar melas: „Kelias į vyro širdį eina per skrandį“? Jei turi vaikiną ir gamini nuostabius patiekalus, tikriausiai, gali pasakyti, kad kažkiek tiesos šitame posakyje yra. Bet nejaugi vien maisto pakanka užkariauti vaikino širdį? Kepsnys, bulvių košė, mišrainė – ir vaikinas tavo? Kam tuomet būtų reikalingos visos makiažo gudrybių pamokos? Flirtavimo patarimai? Tuo labiau, kad pasiruošusių pasipiršti vaikinų eilių prie virėjų kavinėse nesimatė....
Daugiau jokio turinio