Maisto tinklaraštininkė Viktorija Uzielė („Instragram“ ją rasi @viktorija.uziele) siūlo pasigaminti gardžius lynelius su bananais ir obuoliu.
Viktorija: „Šie maistingi ir dailiai atrodantys blyneliai tikrai gali nukonkuruoti tradicinius pusryčių patiekalus, tokius kaip kiaušinienė ar keptos dešrelės. Puikiai tiks gardiems ir rafinuotiems pusryčiams!“
Ingredientai:
2 kiaušiniai
1 bananas
1 obuolys
30-40 g kukurūzų miltų
1 a. š. kepimo miltelių
Vaisiai ar uogos papuošimui
Žiupsnelis kokoso drožlių
Gaminimo eiga:
Bananą ir obuolį suplakame iki vientisos masės. Įmušame kiaušinius. Gerai viską išmaišome plakant šakute. Įdedame miltus ir kepimo miltelius (miltų kiekį galima šiek tiek reguliuoti; svarbiausia, kad gautųsi standi tešla). Kepame ant aliejaus. Pirmą pusę pakepame šiek tiek ilgiau, kad pavyktų apversti. Patiekiame su vaisiais ar uogomis ir graikišku jogurtu. Pabarstome kokosų drožlėmis.