Vasara neįsivaizduojama be ledų, tačiau daugelis tradicinių ledų rūšių turi daug cukraus, kuris ne tik kenkia sveikatai, bet ir prisideda prie nereikalingo kalorijų kiekio. Jei ieškote sveikos ir skanios alternatyvos, naminiai ledai be cukraus – puikus pasirinkimas. Jie ne tik lengvai paruošiami, bet ir suteikia galimybę eksperimentuoti su įvairiais ingredientais bei skoniais.
ledai
Vasarą klausimo „o ką veikti?“ privalo nelikti. Juk aplink tave - tiek veiksmo, tiek renginių, o ir mes pačios vasarą dažniausiai esame suinteresuotos nuveikti kažką smagaus ir naudingo, nes turime daugiau laiko bei energijos. Todėl jei tas klausimas tau vis dar iškyla, skubėk skaityti 10 patarimų, ką nuveikti jau prasidėjusią 2018 metų vasarą....
Nuo Italijos neatsiejami „gelato“ patiekiami šiek tiek aukštesnėje temperatūroje nei klasikiniai ledai, o tai lemia jiems būdingą kreminį skonį. Ši tekstūra leidžia itališkų ledų meistrams iš jų sukurti dekoratyvines figūras, pavyzdžiui, gėles.
Ar kada nors valgydami ledus arba gerdami karštą gėrimą pajutote geliantį dantų skausmą? Jei taip, vadinasi, jūs – vienas iš daugelio žmonių, kurių dantys jautrūs šalčiui arba karščiui.
Cholesterolis yra būtinas organizmo veiklai, tačiau per didelis jo kiekis gali sukelti rimtų sveikatos problemų, pavyzdžiui, širdies ir kraujagyslių ligas.
Sulčių ledus galima šaldyti specialiose ledų formelėse, jų neturint puikiai tinka ir keksiukų formelės. Svarbiausia – nepamiršti pagaliukų ledams, kad būtų patogiau juos skanauti.
Termometrų stulpeliams kylant organizmas praranda daug skysčių ir šią pusiausvyrą būtina atstatyti.
Kas gali būti geriau nei visą dieną smaguriauti ir vis tiek džiaugtis gražia figūra. Los Andžele įsikūrusi ledų parduotuvė sugalvojo kaip tai galima suderinti: svorį mesti siūloma keturias dienas valgant tik ledus....