Iš meilės geram maistui gimęs restoranas „Fabrikėlis“ ir toliau džiugina. Šį kartą neformalus fine-dining restoranas pakvietė susipažinti su nauja renginių erdve ir maisto kūrybos idėjomis. Svečių laukė išskirtiniai trijų pasaulio virtuvių užkandžių meniu bei karštieji patiekalai, kuriais pasirūpino restorano kūrybinė komanda.
užkandis
Naujausias
Kai nuotaika svyruoja, o stresas spaudžia pečius, daugelis iš mūsų ieško paguodos maiste. Tačiau ar žinojote, kad yra užkandis, kuris ne tik skanus, bet ir natūraliai padeda sumažinti stresą bei pagerinti savijautą?
Vilma Bykšaitė („Instagram“ ją rasi @papipirink) siūlo pasigaminti keptų cukinijų su feta ir žemės riešutais užkandį....
Visi žino, kad net jei maitiniesi sveikai, tačiau nuolat užkandžiauji, sulieknėti gali nesitikėti. Tačiau naujausi tyrimai rodo, jog egzistuoja užkandis, kuris padeda sulieknėti!...
Foršmakas – tai tradicinis žydų virtuvės patiekalas, kuris ilgainiui paplito Rytų Europoje ir tapo vienu iš mėgstamiausių užkandžių. Jis gaminamas iš sūdytos silkių filė, obuolių, svogūnų ir kelių kitų ingredientų.
Ieškai gardaus šeštadienio užkandžio draugų vakarėliui? Tinklaraštininkė Sandra Mikužaitytė (ją „Instagram“ rasi @ponasavokadas) siūlo pasigaminti burnoje tirpstančius vištienos filė gabalėlius riešutų apvalkale....
Retas, kuris vasarą pasirinks gerti karštą šokoladą ar kakavą su zefyrais, kad ir kaip šie gėrimai skaniai kvėpės ar gražiai atrodys. Šiltoju sezonu daugelis mieliau renkasi gaivinantį, šaltą gėrimą. O kuomet, jei ne vasarą, apdovanoti savo organizmą vitaminų puokšte?...










