Citrina – vienas universaliausių vaisių virtuvėje. Ji naudojama tiek arbatoms, salotoms, tiek kepiniams ar marinatams. Tačiau dažnai prireikia tik pusės citrinos, o likusi dalis guli šaldytuve ir greitai praranda šviežumą.
citrinos
Naujausias
Citrina – tai ne tik virtuvės, bet ir buities superherojus. Jos rūgštis, aromatas ir antibakterinės savybės paverčia ją nepakeičiamu pagalbininku kasdieniame gyvenime. Štai keletas būdų, kaip efektyviai panaudoti citrinas namuose:
Mažieji nenaudėliai spuogai visuomet išdygsta pačioje matomiausiose veido vietoje ir būtinai tada, kai laukia svarbus renginys, pasimatymas ar vakarėlis....
Citrininis, auksu spindintis „Rhode“ lūpų balzamas su peptidais „Lemontini“ – karščiausia vasaros naujiena, kurią jau netrukus bus galima įsigyti. Kosmetikos ženklo įkūrėja Hailey Bieber kviečia atrasti vaiskų citrinų geltonį ir savo įvaizdžiams įkvėpimo semtis iš saulėtų Italijos pakrančių.
Ieškai, ką gardaus pasigaminti antrąją Velykų dieną? Maisto tinklaraštininkė Karolina Adomaitytė („Instagram“ ją rasi @sweet.caroline.bakes) siūlo pasigaminti spalvinguosius „Lemon barsu's“....
Po šventinių vakarėlių, persivalgymų ir nuovargio dažniausiai norisi tik gulinėti ir tinginiauti. Tikriausiai jautiesi apsunkusi ir nė už ką nenori grįžti į įprastą dienos ritmą....