Kai termometro stulpeliai pakyla virš 25 laipsnių, net didžiausi virtuvės entuziastai ieško greitų, lengvų ir gaivių patiekalų.
virtuvė
atsitiktinis
Kas sakė, kad skanūs patiekalai turi būti sudėtingi? Kartais viskas, ko reikia, yra vos keli ingredientai ir truputis kūrybiškumo. Šiame straipsnyje dalinamės keliomis idėjomis, kaip iš paprastų trijų ingredientų sukurti ne tik greitus, bet ir skanius patiekalus, kurie nustebins net išrankiausią valgytoją.
Vištienos šlaunelių mėsa be kaulo – tai viena universaliausių ir mėgstamiausių virtuvės žaliavų, kuri tinka tiek kasdieniams pietums, tiek gurmaniškai vakarienei.
Žuvies kvapas virtuvėje – tikrai ne pats maloniausias. Jis gali įsiskverbti į orą, virtuvės tekstilę, net rankas ir išsilaikyti valandų valandas.
Kai ruduo įsisiautėja, o orai vis labiau kviečia jaukiai leisti laiką namuose, virtuvėje ima sklisti šilti kvapai. Vienas iš jų – neabejotinai cinamonas. Šis prieskonis ne tik šildo kūną, bet ir sielą.
Virti kiaušiniai – vienas universaliausių produktų mūsų virtuvėje: tinka tiek pusryčiams, tiek piknikui, tiek salotoms ar net šventiniam stalui. Tačiau daugelis vis dar nežino, kiek laiko virti kiaušiniai išlieka saugūs vartoti.
Maistinės muselės – mažos, bet labai erzinančios namų „gyventojos“. Dažniausiai jos pasirodo virtuvėje, ypač šiltuoju metų laiku.
Viskas įvyko akimirksniu – prisilietimas prie įkaitusios keptuvės, garų pliūpsnis ar netyčia paslydęs puodelis su karštu vandeniu.
Pelėsis – viena nemaloniausių problemų namuose. Jis ne tik gadina sienas ar lubas, bet ir gali pakenkti sveikatai, sukelti alergijas bei kvėpavimo takų ligas.
Virtuvė – viena iš dažniausiai naudojamų namų erdvių, kurioje gaminant maistą lengvai susikaupia riebalų dėmės. Taukai, aliejus ir kiti riebalai gali greitai prilipti prie stalviršių, plytelių, orkaitės ir spintelių. Tačiau tinkamai pasirinkus priemones ir metodus, galite greitai ir efektyviai atsikratyti šių nepageidaujamų nešvarumų. Šiame straipsnyje sužinosite, kaip kovoti su riebalų dėmėmis be vargo!
Skalbimas – kasdienė rutina, kurią dažnai atliekame automatiškai. Tačiau kai kalba pasisuka apie vonios ir virtuvės rankšluosčius, kyla visai pagrįstas klausimas: ar juos galima skalbti kartu?
Iš meilės geram maistui gimęs restoranas „Fabrikėlis“ ir toliau džiugina. Šį kartą neformalus fine-dining restoranas pakvietė susipažinti su nauja renginių erdve ir maisto kūrybos idėjomis. Svečių laukė išskirtiniai trijų pasaulio virtuvių užkandžių meniu bei karštieji patiekalai, kuriais pasirūpino restorano kūrybinė komanda.















