„Yra buvę, kad į vizitą ateina moterys, besiskundžiančios vulvos sausumu ir niežuliu, o paklausus, ką naudoja higienai ir priežiūrai, atsako, kad ūkinį muilą“, – pasakoja gydytoja rezidentė akušerė-ginekologė Justina Stasiulytė.
probiotikai
Naujausias
Visame pasaulyje vis daugiau diskutuojant apie organizmui palankią, subalansuotą mitybą, žarnyno mikroflorą ir jos disbalanso poveikį sveikatai, vis dažniau atsigręžiama į probiotikus bei jų turinčius produktus.
Rauginti kopūstai – ne tik lietuviškos virtuvės klasika, bet ir tikra sveikatos bomba: kupini probiotikų, vitaminų ir skaidulų. Nors šį gardumyną galima ruošti visus metus, yra tam tikras laikas, kada rauginti kopūstus geriausia – tiek skonio, tiek kokybės atžvilgiu.