Šaltuoju metų laiku ypač norisi sveikų ir sočių užkandžių, kurie papildytų organizmą vitaminais. Vienas iš paprasčiausių, bet kartu labai gardžių pasirinkimų – burokėlių ir svogūnų mišrainė žiemai.  
burokėlių mišrainė
Naujausias
Burokėliai – viena sveikiausių ir universaliausių daržovių, kuri puikiai tinka tiek salotoms, tiek sriuboms, tiek garnyrui. Tačiau daugelis vengia jų gaminti vien dėl klausimo: kiek laiko virti burokėlius, kad jie būtų minkšti, bet neprarastų skonio ir maistinių medžiagų? 
Šaltuoju metų laiku niekas taip nepradžiugina kaip stiklainis naminės burokėlių mišrainės – salstelėjusios, kvapnios, ryškios spalvos ir kupinos vitamino C. 
Burokėliai – viena populiariausių daržovių žiemos atsargoms. Jie ne tik suteikia spalvos patiekalams, bet ir yra vitaminų bei mineralų šaltinis.  







