Šis receptas puikiai tinka rudens vakarams, kai norisi šilto, jaukaus ir gardaus patiekalo. Moliūgas ir obuoliai suteikia natūralų saldumą, o cinamonas prideda malonaus aromato.
dienos receptas
Iš pradžių gaspačo buvo gaminama sutrinant duoną, česnaką, alyvuogių aliejų ir actą, dažnai su pomidorais. Tai buvo valstiečių sriuba, kurią karštais vasaros mėnesiais valgydavo ūkininkai. Šiais laikais – tai ir madingų vėlyvųjų pietų patiekalas, ir naminio meniu valgymas.
Išsaugoti0Stengiamės laikytis sveikatai palankios mitybos principų, atsisakyti saldėsių ir kepinių, mažinti cukraus kiekį, bet kaip tyčia norisi ko nors skanaus....
Arbūzo ir fetos derinys – daugelio jau atrastos salotos, kurios yra tapusios kone sinonimu vasarai. Pradėjus taip valgyti arbūzus, nebegalima sustoti.
Dar vasarą programėlė „TikTok“ buvo pripažinta populiariausia pasaulyje – visai neseniai ji perkopė 2 milijardų parsisiuntimų ribą. Populiarumo ši programėlė susilaukia ir Lietuvoje, o joje kaip virusas išplitę populiariausi receptai netgi didina tam tikrų prekių pardavimus, rodo lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ duomenys....
Daugiau jokio turinio