Tinklaraštininkė Tina Valentina Kučinskienė siūlo pasigaminti gardžiuosius vieno kąsnio krepšelius su tunu!
Ingredientai:
80 g tuno alyvuogių aliejuje
Sauja vynuogių
Sauja karijų riešutų
Pusė saujos goji uogų
1 avokadas
1 v. š. graikiško jogurto
1 a. š. majonezo
Ruginiai krepšeliai
Druska, pipirai, česnakų granulės
Gaminimo eiga:
Tuną išmaišyk su goji uogomis, smulkiai pjaustytu avokadu, perpus pjaustytomis vynuogėmis. Gautą masę pabarstyk prieskoniais, išmaišyk. Sukrėsk graikišką jogurtą ir majonezą (galima rinktis ir vien tik graikišką jogurtą). Viską darsyk gerai išmaišyk, sukrėsk į krepšelius, o ant viršaus uždėk po riešutą.