Bulvių košė – tai klasikinis patiekalas, kuris gali būti tiek gardus garnyras, tiek pagrindinis patiekalas. Tačiau pasigaminti idealiai kreminės konsistencijos bulvių košę ne visada lengva.
bulvės
atsitiktinis
Rugpjūtis – tikras cukinijų sezonas, kai jų derlius džiugina ne tik daržininkus, bet ir kulinarijos entuziastus. Nors dažniausiai cukinijos keliauja į troškinius, apkepus ar keptuvę, šį kartą siūlome išbandyti naują, netikėtą, bet nepaprastai gardų būdą jas konservuoti – su garstyčiomis. Skonis – intensyvus, šiek tiek aštrokas, puikiai tinkantis prie mėsos, bulvių ar tiesiog kaip užkandis prie duonos.
Pajuodę paakiai – dažna problema, kurią gali lemti nuovargis, stresas, genetika ar netinkama mityba.
Draugės plaukai, rodos, vienu centimetru paauga per minutę, o tavųjų plaukų augimas tarsi užstrigęs? Gali būti, jog nežinai keletos paslapčių, kurias žinojo ir mūsų močiutės....
Kai dienos trumpėja ir orai vėsta, vis dažniau norisi šilumos bei komfortiško maisto. O kas gali būti jaukiau už amerikietiškos virtuvės patiekalus? Skanūs ir sotūs valgiai – būtent tai, ko reikia po ilgos darbo dienos. Štai du greitai paruošiami ir itin gardūs amerikietiškos virtuvės receptai, kurie ne tik atstatys jėgas, bet ir praskaidrins nuotaiką.
Ruduo – metas, kai lietuvių virtuvėse vėl karaliauja bulvės – kone mėgstamiausia ir universaliausia daržovė. Prekybos tinklo „Rimi“ atstovai sako, kad per metus parduoda apie 2 mln. kg lietuviškų bulvių, o daugiausia – rudenį, kai atkeliauja šviežias derlius.
Daugiau jokio turinio









