Dauguma įžymybių eina iš proto dėl skeleto tipo figūrų ir nulinio dydžio drabužių, o paskui jas - galybė jaunų merginų visame pasaulyje. Tačiau, laimei, dar yra įžymybių, pasisakančių už moterišką žavesį, natūralius apvalumus, sveiką gyvenseną ir normalų maistą, o ne amžiną kavos ir cigarečių dietą bei juodus paakius....
maistas
atsitiktinis
Cholesterolis – būtina medžiaga mūsų organizmui, tačiau jo perteklius gali tapti rimtų sveikatos problemų priežastimi. Padidėjęs cholesterolio kiekis kraujyje siejamas su ateroskleroze, širdies bei kraujagyslių ligomis.
Ar žinojai, kad net 91% išmaniaisiais telefonais besinaudojančių jaunuolių reguliariai dalinasi savo „selfie“ nuotraukomis? Tačiau metas užmiršti „pamaiviškas“ „Instagram“ pozas ir iki gyvo kaulo įgrisusius „duckface“ - nuo šiol madinga atrodyti nepatraukliai!...
Reta mergina nėra sau pažadėjusi nuo pirmadienio pradėsianti laikytis naujos dietos, sveikai maitintis, aktyviai gyventi ar bent lankytis sporto klube. Tiesa ta, kad dažnai pažadai ir lieka pažadais, neretai net ir pačius kilniausius mūsų ateities planus apie tobulesnę save sugriauna stresas, chaotiškas gyvenimo ritmas ir kiti nenumatyti nutikimai....
Posakis „esi tai, ką valgai“ atspindi ne tik mitybos įtaką fizinei sveikatai, bet ir atskleidžia skonio – vienos iš pagrindinių mūsų juslių – psichologinį poveikį.
,,Mis Lietuva 2013“ 1 – oji vicemis ir ,,Mis Visatos 2013” dalyvė, iš Panevėžio kilusi Simona Burbaitė griauna stereotipus apie tuštučių modelių įvaizdį. Universitete paskutiniame kurse mokslus kremtanti mergina turi didelių planų: ateityje ketina įkurti sveikatingumo centrą, grožio mokyklą, o kol kas Simona sunkiai dirba siekdama svajonių. Mergina saugi, nes jos siekius palaiko ilgametis mylimasis, tik... kur dingo jos draugės? Ir kodėl kartais, praėjusi podiumu, Simo...
Nors eksperimentai virtuvėje gali baigtis svilėsiais, kulinarinės laidos „Dėl skonio nesiginčijama“ virtuvėje nieko panašaus negalėjo būti.
Žiema – tai metas, kai šviežių daržovių įvairovė ribota, todėl ypač svarbu rasti būdų, kaip praturtinti mitybą vitaminais ir naudingomis medžiagomis. marinuotos ir raugintos daržovės ne tik puikiai papildo šaltuoju metu laiku vartojamus patiekalus, bet ir stiprina imuninę sistemą.
Indijos virtuvė garsėja savo nepaprasta skonių įvairove ir kvapniais prieskoniais, kurie suteikia kiekvienam patiekalui unikalų charakterį. Kiekvienas prieskonis turi ne tik aromatą, bet ir savo reikšmę – nuo sveikatos gerinimo iki dvasinio poveikio. Šiame straipsnyje kviečiame susipažinti su pagrindiniais Indijos virtuvės prieskoniais bei išbandyti keletą lengvų ir kvapnių patiekalų, kurie praturtins jūsų stalo meniu.
Vaisiai yra dažnai rekomenduojami kaip sveikos mitybos dalis, tačiau aplink juos sklando nemažai mitų, ypač kalbant apie svorio metimą.
Vieniems maistas tėra energijos šaltinis, o kitiems... didžiausias gyvenimo džiaugsmas. Jei radai savo gimimo mėnesį šiame sąraše, neturėtum nustebti - juk visi žino, kad būtent tu mėgsti skaniai valgyti ir darai tai dažnai!...
Prisipažink - vasarą tikrai atsipalaidavai ir tikrai ne sportui skyrei didžiausią dėmesį. Natūralu, jog vasariškos veiklos sutrikdo įprastinį sportinį rėžimą bei išdarko mitybos įpročius. Metas grįžti į ritmą! Štai pačios tavo didžiausios klaidos, kurios trukdo pasiekti tau svajonių figūrą:...















