Šie blyneliai – puikus pasirinkimas vakarienei ar savaitgalio pusryčiams. Jie sotūs, purūs, o viduje slepiasi malonus kiaušinio ir svogūnų laiškų skonis. Tobula kombinacija šiltam, jaukiam patiekalui, kuria dalinasi Gamink su Audrone.
blyneliai
atsitiktinis
Maisto tinklaraštininkė Viktorija Uzielė siūlo pasigaminti gardžius blynelius su bananais ir obuoliu
Maisto tinklaraštininkė Viktorija Uzielė („Instragram“ ją rasi @viktorija.uziele) siūlo pasigaminti gardžius blynelius su bananais ir obuoliu.
Užgavėnės – diena, kai iki soties galime valgyti blynų. Mes – už sveikatai palankesnius blynus, kurie naudingesni, lengviau virškinami, gausūs organizmui reikalingų medžiagų ir vitaminų ir žinoma, labai labai skanūs....
Savaitgalio pietums nori pasigaminti kažką gardaus ir sveiko?...
PANELĖ rekomenduoja! Dažnai susitikusios su drauge ar draugėmis laužote galvas, ką gi gardaus pasigaminus? Pateikiame jums pačių gardžiausių, neapsunkinančių skrandžio ir lengvai pagaminamų patiekalų bei gėrimų receptus. Pačios išbandėme ir būtent šie patiekalai tapo mūsų mėgstamiausi, kuomet susirenkame aptarti naujienų su geriausiomis draugėmis....
Užgavėnės – pati geriausia proga sočiai pasimėgauti įvairiausiais blynais: nuo tradicinių mielinių ir čirvinių, iki sveikesnių jų alternatyvų su daržovėmis. Tačiau ką daryti, jei jų išsikepėte daugiau, nei pavyko suvalgyti?
Prinokę, ruduoti pradėję bananai – ne priežastis juos mesti lauk! Priešingai – tai puiki proga pasigaminti greitus, minkštus ir natūraliai saldžius blynelius vos per 10 minučių.
Kai norisi greitų ir sočių pusryčių ar jaukios vakarienės – blynai su kefyru visada gelbėja! Jie purūs, minkšti, skaniai apskrudę, o svarbiausia – labai paprastai pagaminami.