Vasaros metu lietuviški sodai ir daržai gausiai noksta vaisiais, o tarp jų – ir tikras sveikatos lobis: juodieji serbentai.
supermaistas
Seniausias
Kai vasaros pabaigoje ir rudenį pakelėse ar soduose raudonuoja šermukšnių kekės, dauguma mūsų į jas žiūri kaip į gražią, bet... nevalgomą gamtos puošmeną.
Liepa – tikras skonių, kvapų ir spalvų mėnuo. Sodininkų ir turgelių prekystaliai lūžta nuo šviežių gėrybių, o mūsų organizmas natūraliai trokšta lengvesnio, vandeningo ir maistingo maisto.
Šiandien apie „supermaistą“, glitimo netoleravimą ir augalinę mitybą kalbame nuolat. Tačiau prieš kelis dešimtmečius mūsų močiutės tiesiog gamino iš to, ką turėjo – sveikai, paprastai ir be jokių madų.
Daugiau jokio turinio