Majonezas – vienas populiariausių padažų, dažnai naudojamas salotoms, užtepėlėms ar sumuštiniams gardinti.
majonezas
Seniausias
Švelni lašiša, kreminis avokadas ir aštrumo natomis dvelkiantis – tai derinys, kuris privers jūsų skonio receptorius pabusti. Šie sumuštiniai – ne tik skanūs, bet ir stilingi: puikiai tinka tiek savaitgalio brunch`ui, tiek lengviems pietums ar svečiams pavaišinti.
Kiaulės liežuvis – išraiškingo skonio, nebrangus patiekalas, kurį lietuviai dažniausiai valgo vieną, su majonezu ar garstyčiomis.
Majonezas – vienas dažniausiai naudojamų padažų mūsų virtuvėje. Jį dedame į salotas, užkandžius, sumuštinius ar net naudojame kepiniuose. Tačiau parduotuvinis majonezas neretai turi daug priedų, cukraus ar konservantų. Tad kodėl jo nepasigaminus patiems?
Krabų lazdelių salotos su kukurūzais ir majonezu – tai vienas populiariausių užkandžių, kuris dažnai puošia šventinį stalą. Lengvai paruošiamos, spalvingos ir švelnaus skonio salotos patiks tiek suaugusiesiems, tiek vaikams.








