Negali racionaliai bei logiškai paaiškinti, kodėl tave traukia valdingi, kontroliuojantys vaikinai ar visiškos jų priešingybės - pernelyg švelnūs ar galbūt net kiek moteriški vaikinai? Ko gero, viskas slypi stebuklingoje chemijoje. O ar žinojai, jog skonis vaikinams išduoda ir kai ką svarbaus apie tave?...
skonis
Iš mūsų pomėgių, interesų, draugų rato ir aprangos stiliaus galima labai daug ką pasakyti apie mūsų asmenybę. Taip pat nemažai ką galime spręsti apie save atidžiau patyrinėjusios, kokie vaikinai mums patinka....
Indijos virtuvė garsėja savo nepaprasta skonių įvairove ir kvapniais prieskoniais, kurie suteikia kiekvienam patiekalui unikalų charakterį. Kiekvienas prieskonis turi ne tik aromatą, bet ir savo reikšmę – nuo sveikatos gerinimo iki dvasinio poveikio. Šiame straipsnyje kviečiame susipažinti su pagrindiniais Indijos virtuvės prieskoniais bei išbandyti keletą lengvų ir kvapnių patiekalų, kurie praturtins jūsų stalo meniu.
Et, vasara... Kai dažna mergina šiltuoju sezonu linksta prie natūralumo, gaivumo bei minimalizmo, yra kategorija dailiosios lyties atstovių, kuriuos žūtbūt trokšta išvaizda nustelbti kitas. Viena iš tinkamiausių priemonių - paryškinti veido bruožai....
Nors ne visi „E“ yra kenksmingi (kai kurie net natūralūs, pvz., vitaminas C – E300), kai kurie jų siejami su alergijomis, virškinimo sutrikimais ar net ilgalaikėmis sveikatos problemomis.
Raugintos daržovės – tai ne tik tradicinis lietuviškas paveldas, bet ir viena naudingiausių sveikatai mitybos tendencijų.
Kai kurie „nesveikais“ laikomi maisto produktai iš tiesų gali būti netgi naudingesni sveikatai, nei manėte iki šiol.
Ramenas – tai daugiau nei sriuba. Tai vienas iš Azijos virtuvės simbolių, kuris užkariavo daugybės žmonių širdis visame pasaulyje. Šis aromatingas patiekalas, kilęs iš Japonijos, sujungia turtingą sultinį, minkštus makaronus, gardžius priedus ir ypatingus prieskonius, sukurdamas neprilygstamą skonių harmoniją. Šiame straipsnyje sužinosite, kaip paruošti tobulą rameną namuose!
Šviežios, universalios ir nebrangios - lietuviškos cukinijos šią vasarą tampa tikru virtuvės hitu. Štai keli gurmaniški receptai...
Viena garsiausių pasaulio tenisininkių Mariją Sharapovą daugelis pripratę matyti vilkint sportinę aprangą. Tačiau toli gražu ne sportiniai drabužiai yra Marijos mėgstamiausi....
Portobello – vienas iš įdomiausių ir vertingiausių grybų tiek sveikatos, tiek kulinariniu požiūriu. Šie dideli, mėsingi, ryškaus skonio grybai vis dažniau atsiduria lietuvių virtuvėje, o gastronomijos pasaulyje jie laikomi puikia alternatyva mėsai, ypač tarp vegetarų ir sveikos gyvensenos šalininkų.
Tavo skonį filmams gali nusakyti ne tik Zodiakas. Gimimo mėnuo taip pat svarbus faktorius renkantis kino juostas. Dievini siaubo filmus? Tuomet radusi savo gimimo mėnesį žvilgtelėk, koks filmas tau sukeltų aštriausius ir labiausiai įsimenančius pojūčius....