Žiemą mūsų kūnas dažnai prašo šiltesnio ir sotesnio maisto, kuris suteiktų energijos ir palaikytų šilumą. Tačiau net ir šaltuoju metų laiku galima valgyti sočiai, sveikai ir be mėsos. Štai keli vegetariški patiekalai, kurie padės subalansuoti mitybą ir išlaikyti sotumą:
Vegetariška
Smegenys – vienas svarbiausių žmogaus organų. Suprastėjus jų veiklai galime susidurti su itin nemaloniomis pasekmėmis – pablogėjusia atmintimi, emociniu disbalansu ar koncentracijos praradimu....
Pastaruoju metu pasaulyje šalia vegetarinės ir veganinės mitybos vis labiau populiarėja fleksitarizmas. Jis dar kitaip yra vadinamas lankstusis vegetarizmas....
Ruduo – tai metų laikas, kai virtuvėje dominuoja šilti, maistingi patiekalai, atspindintys sezono derliaus gausą. Tai puikus metas išbandyti vegetariškus patiekalus, kuriuose galima panaudoti šviežias daržoves, moliūgus, obuolius ir kitus rudens produktus. Šiame straipsnyje pateikiame 10 įdomių vegetariškų patiekalų idėjų, kurios tikrai praturtins jūsų rudeninį meniu ir leis mėgautis sezoniniais skoniais.
Kiekvienais metais visame pasaulyje atsiranda vis daugiau vegetarų. Tarp jų - žinomų žmonių. Pasižvalgėme, kokie yra žymiausi Lietuvos vegetarai....