Paprasta daržovių sriuba – šiltas, jaukus ir maistingas patiekalas, kurį daugelis vertina dėl lengvumo ir greito paruošimo. Tačiau pripažinkime – kartais ji gali pasirodyti pernelyg... kukli.
sriuba
Naujausias
Kartais atsidarome šaldytuvą ir randame pusę cukinijos, kelis morkų galiukus ar likusius brokolio žiedynus. Atrodo – nepakanka nė vienam receptui, bet mesti gaila.
Kai ruduo įsivyrauja su savo vėsiais orais, nieko nėra geriau nei šilta, garuojanti sriuba. Šis metas idealiai tinka mėgautis sočiomis, maistingomis sriubomis, kurios ne tik sušildys, bet ir suteiks organizmui reikalingų vitaminų.
Sausį žmonės neretai meta sau visokiausių iššūkių. Vienus įvykdyti sunku, o kitų imtis – tikras malonumas. Štai Kotryna Starkienė visą šį mėnesį nusprendė paskirti patiekalams iš daržovių, kurie yra ne tik gardūs, bet ir be galo maistingi....
Kai už lango žvarbu, o namuose norisi jaukumo – niekas neprilygsta šiltai, garuojančiai sriubos lėkštei. Daržovių sriubos ne tik šildo kūną, bet ir suteikia organizmui naudingų medžiagų, yra lengvai virškinamos, neapsunkina, o svarbiausia – lengvai paruošiamos iš to, ką dažnai turime šaldytuve ar spintelėje.
Šis sriubos receptas yra šiltas ir jaukus būdas praleisti vakarą, gaminant drauge su šeima. Jis puikiai tiks šaltoms rudens ar žiemos dienoms.
Šis receptas puikiai tinka rudens vakarams, kai norisi šilto, jaukaus ir gardaus patiekalo. Moliūgas ir obuoliai suteikia natūralų saldumą, o cinamonas prideda malonaus aromato.