Erika Vitulskienė – veikli, puikiai pramogų pasaulyje žinoma moteris. Jau eilę metų ji ne tik rūpinasi savo mados namais ir dirba savo vyro Merūno vadybininke, bet ir augina du nuostabius sūnus. Nenuostabu, kad eksperimentams virtuvėje dėl daugybės veiklų ne visuomet lieka laiko. Tačiau tam tikrų su maistu susietų tradicijų, Vitulskių šeima laikosi jau eilę metų. Apie visa tai Erika jau šį šeštadienį papasakos TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“....
Sveika mityba
Atsitiktiniai
Kepenys yra vienas svarbiausių mūsų organizmo organų, atsakingas už detoksikaciją, maistinių medžiagų apdorojimą ir energijos saugojimą.
Kai ateina šaltasis metų laikas, kartu su juo atkeliauja ir įvairios ligos, kurioms mūsų imuninė sistema turi būti pasiruošusi.
Sveiki užkandžiai darbe ne tik pagerina savijautą, bet ir padeda išlaikyti produktyvumą visą darbo dieną. Iš anksto pasiruošę sveikus ir maistingus užkandžius, galėsite kontroliuoti savo mitybą ir jaustis žvaliai net ir intensyviausiomis dienomis.
Sveika mityba yra vienas iš pagrindinių elementų, padedančių išlaikyti gerą sveikatą, energingumą ir bendrą gerovę. Tačiau pradedantiesiems gali būti sunku suprasti, nuo ko pradėti. Sveikos mitybos planas turėtų būti paprastas, lengvai pritaikomas ir, svarbiausia, tvarus ilgalaikėje perspektyvoje. Šiame straipsnyje pateikiame pagrindinius patarimus, kaip pradėti sveikiau maitintis ir sudaryti subalansuotą mitybos planą.
Kokybiškas miegas itin svarbus, o tam, kad gerai išsimiegotumėte, dėmesį reikėtų atkreipti ir į tai, ką valgote prieš miegą. Tiesa, įtakos geram miegui turi ne tik tam tikras maistas, bet ir jo suvartojamas kiekis. Vakarienės porcijos dydis neturėtų būti didesnis nei 300 gramų, o pasirinkti produktai – neapsunkinantys organizmo. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad pirkėjai pavasarį daugiau dėmesio kreipia į tai, kas atsiduria jų pir...
Greitas gyvenimo tempas dažnai verčia mus rinktis nesveikus užkandžius arba pietus iš greito maisto restoranų. Tačiau norint išlaikyti gerą sveikatą ir energiją visai darbo dienai, svarbu skirti dėmesio subalansuotai mitybai. Vienas iš geriausių būdų užtikrinti, kad valgysite sveiką ir maistingą maistą, yra iš anksto pasiruošti pietų dėžutę su lengvais, bet maistingais receptais.
Sotieji riebalai yra viena iš pagrindinių riebalų rūšių, aptinkamų mūsų maiste. Jie dažniausiai randami gyvūniniuose produktuose, pavyzdžiui, mėsoje, pieno produktuose, bei tam tikruose augaliniuose aliejuose, tokiuose kaip kokosų ar palmių aliejus.
Ruduo yra tas metų laikas, kai mūsų mitybos įpročiai natūraliai keičiasi. Dėl vėsesnio oro ir trumpėjančių dienų dažnai renkamės šiltesnius, sotesnius ir komfortiškus patiekalus.
Jei ieškote lengvo, sveiko ir gardaus patiekalo, šios brokolių salotos su feta ir džiovintomis spanguolėmis yra puikus pasirinkimas.
Pradedant sportuoti, visada išsikeliame sau tikslą. Tačiau dažnai nutinka, kad kas nors pastoja kelią, pabosta ir nutraukiame tai, kam pasiryžome. O jei turėtume pagalbininkus, kurie padėtų nenukrypti nuo teisingo kelio, primintų ką ir kada turime padaryti, kad pasiektume savo tikslus?
Grilis jau seniai nebėra skirtas vien tik mėsos patiekalams – būtent tą įrodys ir šio penktadienio TV3 laidos „Lidl grilio talentai“ dalyviai. Nuo sūrių patiekalų iki pačių saldžiausių – šiandien tikrą skonių šventę čirškindami mėgstamiausius produktus sugeba susikurti ir vegetarai. O šįkart jie ypatingai nustebins ir laidos vedėją....