Vaisių valgymas, be abejo, yra puikus įprotis, tačiau žinojimas, kada juos valgyti, dar labiau pasitarnaus Jūsų sveikatai...
kiviai
Seniausias
Kiviai – tai ne tik gaivūs ir skanūs vaisiai, bet ir tikra vitaminų bomba, turinti daugybę paslapčių. Štai 10 įdomių faktų apie šiuos egzotiškus vaisius, kurie jus nustebins
Nors kiviai dažnai laikomi egzotine uoga ar net desertu, iš tiesų jie – vienas maistingiausių vaisių pasaulyje. Žalias, švelniai rūgštus ir gaivus – kivių skonis puikiai dera tiek pusryčių dubenėlyje, tiek salotose ar glotnučiuose.
Jei ieškote lengvo, gaivaus ir sveiko deserto, kiviai, medus ir jogurtas – puikus derinys! Šis desertas ne tik skanus, bet ir kupinas naudingų medžiagų, kurios suteiks energijos ir palaikys sveikatą. Be to, jį paruošti itin paprasta ir greita.
Ryškiai žalias, gaivaus skonio ir pilnas mažų sėklyčių – taip atpažįstame kivį. Tačiau už šio egzotiško vaisiaus slypi kur kas daugiau nei tik malonus skonis.
Egzotiniai vaisiai vis dažniau atsiduria ant gyventojų stalo – jie ne tik puošia lėkštę spalvomis, bet ir vilioja pažadais apie stipresnį imunitetą, geresnę savijautą ar net gražesnę odą.