Šis derinys sujungia gaivumą, saldumą ir aštrumą, kuris puikiai papildys tiek mėsos patiekalus, tiek šiltus sumuštinius ar net salotas.
konservavimas
Šiais laikais vis dažniau atsigręžiame į natūralius, mažiau apdorotus ir sveikesnius maisto produktus. Vienas iš tokių – naminė uogienė be cukraus, kurią dar mūsų močiutės gamindavo ne dėl mados, o iš būtinybės ir paprastumo.
Vasara ir ruduo Lietuvoje – tai agurkų metas. Jų tiek daug, kad kartais, atrodo, nežinome, ką dar galima iš jų pasigaminti.
Konservavimas – neatsiejama rudens ir vasaros tradicija, kai norisi išsaugoti daržovių, vaisių ir uogų gėrybes žiemai. Tačiau net ir gardžiausias receptas bus bevertis, jei stikliniai indai nebus tinkamai paruošti.
Daugiau jokio turinio







