Kai virtuvėje susitinka talentinga kulinarė bei tikras menininkas, maistas prabyla iki tol negirdėtais skoniais.
maistas
Seniausias
Iš meilės geram maistui gimęs restoranas „Fabrikėlis“ ir toliau džiugina. Šį kartą neformalus fine-dining restoranas pakvietė susipažinti su nauja renginių erdve ir maisto kūrybos idėjomis. Svečių laukė išskirtiniai trijų pasaulio virtuvių užkandžių meniu bei karštieji patiekalai, kuriais pasirūpino restorano kūrybinė komanda.
Silpnas virškinimas, pilvo pūtimas, vangumas ar dažni užkietėjimai – tai ženklai, kad žarnynui reikia pagalbos. Gera žinia ta, kad kartais užtenka vos kelių paprastų maisto produktų derinio, kad situacija iš esmės pasikeistų. Mitybos specialistai vieningai sutaria: tam tikri natūralūs produktai, vartojami kartu, gali atkurti žarnyno veiklą jau per 7 dienas.
Lapkritis – metas, kai organizmas natūraliai sulėtina tempą, ima ruoštis šaltesniems mėnesiams, o mūsų mitybos įpročiai neretai pasikeičia savaime. Dažniau norisi šiltesnio, kaloringesnio maisto, saldėsių su kava ar arbata.
Ruduo – tai ne tik spalvoti lapai ir jaukūs vakarai, bet ir metas, kai daugelis jaučia nuotaikų svyravimus, energijos trūkumą ar net sezoninį liūdesį. Tačiau gera žinia ta, kad mūsų emocinę būseną galima sustiprinti... maistu!
Žiemą stalą užkariauja komforto maistas: vienų akys krypsta į troškinius, bulvių patiekalus, o kitų – į mėsainius bei kebabus. Tačiau greitas maistas nebūtinai turi būti nesveikas. Tai puikiai liudija ir socialinių tinklų turinys, kurį šįkart užplūdo namuose ruošto kebabo receptai.
Plastiko mūsų kasdienybėje – daugiau nei bet kada anksčiau. Jis patenka į namus su pirkinių maišeliais, maisto pakuotėmis, higienos priemonėmis, netgi drabužiais.
Daugiau jokio turinio










