Šaltuoju metų laiku niekas taip nepradžiugina kaip stiklainis naminės burokėlių mišrainės – salstelėjusios, kvapnios, ryškios spalvos ir kupinos vitamino C.
mišrainė
Balta mišrainė, burokėlių ir morkų salotos – klasika ant kasdienio ir švenčių stalo. Tačiau kalėdiniu laikotarpiu daugeliui kyla noras paįvairinti meniu, išbandyti gaivesnių, lengvesnių ar tiesiog netikėtų skonių.
Netikėta kalėdinio stalo žvaigždė – egzotiniai vaisiai: pasirinkti padės tropikais alsuojantis gidas
Lietuvių šventinis stalas yra itin tradicinis – ant jo dažniausiai rasite baltą mišrainę, silkę, per Kūčias karpį, o per Kalėdas antį. Tačiau net ir labiausiai tradicijų besilaikantys šeimininkai vis dažniau ryžtasi per šventes išbandyti netikėtus skonius.






