Ar įsivaizduojate, koks būtų patiekalo skonis, jei jo receptas siekia net 2000 metų? Būtent tą sužinoti šį šeštadienį pakvies TV3 žiniasklaidos grupės laida „Gero savaitgalio receptas“.
receptai
Naujausias
Italija garsėja ne tik parmezano sūriu, balzaminiu actu ar skaniausiomis pasaulyje picomis.
„Maximos“ kulinarijos meistrai šio savaitgalio pietums ar vakarienei siūlo išbandyti tris broilerių blauzdelių receptus
Viena iš pagrindinių rudens daržovių – kopūstas – ne tik pigus, bet ir neįtikėtinai naudingas sveikatai bei universalus kulinarijoje.
Liaudies medicinoje nuo seniausių laikų egzistuoja receptai, kurie padėdavo išsaugoti sveikatą, grožį ir ilgaamžiškumą.
Virtuvės šefas Dainius Špakauskas dalinasi trijų gradžių patiekalų receptais artėjančiam ilgajam savaitgaliui.
Ši mėsa idealiai tinka troškiniams, kepimui ar rūkymui bei išlieka sultinga net ir po ilgo gaminimo proceso.
Šventės nuotaiką gali padėti sukurti baisūs kostiumai, teminiai užkandžiai, dekoracijos bei žaidimai, įtraukiantys visą šeimą.
Jų draugystė, kupina juoko, improvizacijos ir netikėtų nuotykių, peržengė ne tik amžiaus, bet ir socialinių tinklų ribas.
Žolelių arbatos parduodama 2,5 karto daugiau nei žaliosios ir dvigubai daugiau nei vaisinės, tad ji išlieka aiškia lydere.
Kiaušiniai yra vienas universaliausių produktų kulinarijoje, o tinkamai juos ruošiant – itin vertingas maistas, gausus lengvai įsisavinamų baltymų ir organizmui reikalingų vitaminų.
Daugelis svajoja greitai ir efektyviai atsikratyti papildomų kilogramų, tačiau ne visi žino, kad svarbiausia – ne drastiškos dietos, o tinkamas požiūris į mitybą, fizinį aktyvumą ir gyvenimo būdą.















