O jei norite nustebinti svečius – patiekite šiuos blynelius su karšta uogų tyre ir pabarstykite šiek tiek smulkintų riešutų.
Blynai
Užgavėnės – pati geriausia proga sočiai pasimėgauti įvairiausiais blynais: nuo tradicinių mielinių ir čirvinių, iki sveikesnių jų alternatyvų su daržovėmis. Tačiau ką daryti, jei jų išsikepėte daugiau, nei pavyko suvalgyti?
Užgavėnės - blynų, ir, deja, persivalgymo šventė. Sakoma, kad jei per Užgavėnes nepavalgysi, visi metai bus ne kokie. Tačiau kaip išgyventi šią blynų šventę nepersivalgant ir negraužiant savęs už prismaližiautas kalorijas?...
Atėjus pavasariui, norisi ne tik atnaujinti namų interjerą ar apsivalyti spintą, bet ir į savo virtuvę įnešti daugiau šviežumo, spalvų bei lengvumo.
Kai norisi greitų ir sočių pusryčių ar jaukios vakarienės – blynai su kefyru visada gelbėja! Jie purūs, minkšti, skaniai apskrudę, o svarbiausia – labai paprastai pagaminami.
Daugiau jokio turinio