Grikių miltų blynai – puikus pasirinkimas tiems, kurie nori sveikesnių pusryčių ar vengia kvietinių miltų. Jie pasižymi riešutiniu skoniu, yra lengvai virškinami ir tinka net jautresniam skrandžiui.
Blynai
atsitiktinis
Kai norisi greitų ir sočių pusryčių ar jaukios vakarienės – blynai su kefyru visada gelbėja! Jie purūs, minkšti, skaniai apskrudę, o svarbiausia – labai paprastai pagaminami.
Šiandien apie „supermaistą“, glitimo netoleravimą ir augalinę mitybą kalbame nuolat. Tačiau prieš kelis dešimtmečius mūsų močiutės tiesiog gamino iš to, ką turėjo – sveikai, paprastai ir be jokių madų.
Užgavėnės – diena, kai iki soties galime valgyti blynų. Mes – už sveikatai palankesnius blynus, kurie naudingesni, lengviau virškinami, gausūs organizmui reikalingų medžiagų ir vitaminų ir žinoma, labai labai skanūs....
Šie blyneliai – puikus pasirinkimas vakarienei ar savaitgalio pusryčiams. Jie sotūs, purūs, o viduje slepiasi malonus kiaušinio ir svogūnų laiškų skonis. Tobula kombinacija šiltam, jaukiam patiekalui, kuria dalinasi Gamink su Audrone.
Cukinija – universali daržovė, kurią galima panaudoti ne tik troškiniams ar apkepams, bet ir blynams. Lietiniai blynai su cukinija – puikus būdas paslėpti daržoves patiekale, kurį pamėgs net vaikai.
Blynai – vienas universaliausių patiekalų, tinkantis tiek pusryčiams, tiek lengvai vakarienei. Jei norite juos paruošti dar puresnius ir lengvesnius, verta išbandyti blynus su jogurtu.
Jeigu ieškote tikro naminio skonio, kuris primena močiutės virtuvę ir vaikystės rytus kaime, kaimiški mieliniai blynai iš rauginto pieno – būtent tai, ko reikia. Jie purūs, kvapnūs, švelniai rūgštelėję ir be galo sotūs.
Cukinija – universali daržovė, kurią galima panaudoti ne tik troškiniams ar sriuboms, bet ir įvairiausiems kepiniams. Vienas paprasčiausių būdų – išsikepti purius ir gardžius miltinius blynus su cukinija.
Grikių blynai – tai sveikas ir skanus būdas paįvairinti savo pusryčius ar užkandžius. Šis receptas ne tik lengvai paruošiamas, bet ir puikiai tinka tiems, kurie vertina sveiką mitybą.
Tuomet morkų blynai – tai būtent tas patiekalas, kurį verta išbandyti. Jie yra puiki alternatyva įprastiems bulviniams ar saldiems blynams: maistingi, purūs, švelniai salstelėję ir itin universalaus skonio.
Jei mėgsti blynus, kurie būna minkšti, purūs ir neapsunkina nuo riebalų, šis "Patiekalų pintinė šeimai" receptas kaip tik tau! Šie blynai kepami su kefyru, todėl yra švelnūs ir labai skanūs. Juos galima kepti tiek plonus, tiek storesnius, priklausomai nuo tavo nuotaikos.















