Vasaros maistas - ar jis tavo odos draugas, ar priešas? Sužinok, kurie produktai padeda odai švytėti, o kurie lemia spuogus ir bėrimus...
vaisiai
atsitiktinis
Vaisiai – puikus būdas suteikti kepiniams natūralaus saldumo, drėgmės ir kvapnumo. Jie ne tik pagardina desertus, bet ir suteikia naudingų maistinių medžiagų, tokių kaip vitaminai, skaidulos bei antioksidantai.
Rauginimas – tai vienas seniausių ir sveikiausių vaisių bei daržovių išsaugojimo būdų, grįžtantis į mūsų virtuves su nauja jėga. Ir ne tik kopūstams ar agurkams! Obuoliai ir kriaušės taip pat puikiai tinka raugti – jų natūralus saldumas suteikia švelniai rūgštų, vaisiškai gaivų skonį, o fermentacijos procesas išryškina visai naujas skonio natas.
Žiema yra metas, kai mūsų organizmui ypač reikia papildomos pagalbos kovojant su peršalimo ligomis, nuovargiu ir sumažėjusiu energijos lygiu. Vaisiai yra puikus natūralių vitaminų ir mineralų šaltinis, galintis sustiprinti imunitetą ir užtikrinti gerą savijautą. Štai penki vaisiai, kurie praturtins jūsų organizmą vitaminais šaltuoju metų laiku.
Vasara – geriausias metas palepinti odą tuo, ką mums dovanoja gamta. Saulė, vėjas ir šiluma daro savo – oda greičiau netenka drėgmės, gali imti pleiskanoti ar net rausti.
Vaisiai – vienas svarbiausių sveikos vaikų mitybos elementų. Jie aprūpina organizmą vitaminais, mineralais ir antioksidantais, kurie padeda stiprinti imuninę sistemą, palaiko tinkamą augimą bei energijos lygį.
Vaisiai – tai ne tik saldus užkandis, bet ir tikras sveikatos šaltinis. Tarp visų vaisių obuoliai ir bananai užima ypatingą vietą – jie yra lengvai prieinami, skanūs ir pilni naudingų medžiagų, kurios teigiamai veikia mūsų kūną.
Dauguma tėvų sutiks – įkalbinti vaiką suvalgyti obuolį ar bananą kartais tampa tikru iššūkiu. Vaisiai – svarbi subalansuotos mitybos dalis, jie aprūpina vaikus vitaminais, mineralais ir skaidulomis.
Vaisių valgymas, be abejo, yra puikus įprotis, tačiau žinojimas, kada juos valgyti, dar labiau pasitarnaus Jūsų sveikatai...
Žvaigždės kartais tikrai gali būti labai įnoringos. Kartais jos koncertų rengėjams pateikia tokius reikalavimų sąrašus, kad kai kurie jų norai būna sunkiai suvokiami....
Daliai žmonių vaisiai ir uogos – ne tik gaivus užkandis ar desertas, bet ir svarbi kasdienio maisto dalis: nuo rytinių glotnučių, spalvingų salotų ar ingredientų pagrindiniuose patiekaluose.
Arbūzą sudaro net apie 90–92 % vandens, todėl tai vienas geriausių vaisių vasaros drėgmės balansui palaikyti.















