Ar kada nors skanavote marinuotą agurką, kuris nustebino ne tik traškumu, bet ir subtiliai išreikštu skoniu, kurio sunku pamiršti? O gal raugintų daržovių stiklainį, kuris kvepia taip, kad primena gurmaniškus restoranus?
daržovės
Pastaraisiais metais vegetarinė ir veganiška mityba tapo ne tik sveikatos, bet ir tvarumo siekiamybe.
Avokadas – viena populiariausių daržovių vaisių pasaulyje, kuri jau seniai užkariavo ir lietuvių virtuves. Jis ne tik skanus, bet ir kupinas naudingų medžiagų: sveikųjų riebalų, vitaminų ir mineralų. O vienas paprasčiausių būdų mėgautis šiuo supermaistu – pasigaminti kreminę užtepėlę su avokadu.
Ar kada nors pastebėjote, kad vieni žmonės gali praleisti valandas prie rožių krūmo, o kiti jaučiasi laimingiausi lysvėje, ravėdami morkas?
Daugiau jokio turinio







