Daugeliui rytas prasideda nuo kvapnaus kavos puodelio, tačiau šis gėrimas vis dažniau tampa ne tik prabudimo ritualu, bet ir netikėtu ingredientu įvairiuose kulinariniuose eksperimentuose: marinatuose, trintuose kokteiliuose bei žinoma – pyraguose.
Gėrimai
atsitiktinis
Lietuviškų pievų vaistinėlė slepia daug vertingų augalų, kuriuos senoliai naudodavo ne tik arbatai, bet ir sveikatai stiprinti. Vienas iš tokių – baltasis dobilas, kurio arbata jau beveik pamiršta šiuolaikinėje kasdienybėje.
Šio kokteilio receptą nugirdome lankydamosis sporto klube. Viena sportuojanti mergina teigė, jog visuomet tokį kokteilį susiplaka prieš treniruotę ir džiaugiasi geresniais sporto rezultatais....
Šis karšto šokolado receptas su pipirmėtės sirupu yra puikus pasirinkimas žiemos vakarams. Jis ne tik sušildys, bet ir suteiks šventiško pipirmėtės gaivumo.
Kartais organizmui reikia poilsio ir „perkraunamo mygtuko“ – ypač po sunkesnio maisto ar įtemptos dienos. Vienas paprasčiausių ir veiksmingiausių būdų suteikti kūnui lengvumo – kefyro kokteilis, dar vadinamas tikra natūralia „šluota“ organizmui.
Vasaros maistas - ar jis tavo odos draugas, ar priešas? Sužinok, kurie produktai padeda odai švytėti, o kurie lemia spuogus ir bėrimus...
Mėtų arbata – vienas populiariausių žolelių gėrimų Lietuvoje. Ji raminanti, gaivinanti, padedanti virškinimui ir dažnai pasirenkama vietoj kavos ar kitų stipresnių arbatų.
Daugiau jokio turinio










