Rudenį obuoliai dažnai užpildo mūsų virtuvę, tačiau kartais nežinome, kaip panaudoti likusius vaisius. Jei obuoliai pradeda prarasti savo šviežumą, tai nereiškia, kad jie netinkami naudoti.
obuolių pyragas
Atsitiktiniai
Pyragas puikiai tinka rudeniškoms popietėms ir suteiks namams jaukų obuolių ir cinamono aromatą!
Ruduo – metas, kai gamta mums dovanoja pačias gardžiausias gėrybes. Miško pakraščiuose bręsta riešutai, tarp samanų slepiasi grybai, o darže puikuojasi moliūgai.
Ruduo – tai metas, kai šaltėjantys vakarai kviečia į namus jaukumą, o virtuvė užsipildo šiltais ir kvapniais kepiniais.
Obuoliai – tai tikra rudens klasika, kurią verta išnaudoti gaminant įvairius desertus. Šis sezoninis vaisius yra ne tik skanus, bet ir universalus – iš jo galima pagaminti tiek gardžius pyragus, tiek lengvus keksiukus.
Žiemą, kai norisi jaukumo ir šilumos, niekas neprilygsta namuose sklandančiam ką tik iškepto pyrago aromatui.