Makaronai su pomidorų padažu – klasikinis itališkos virtuvės patiekalas, kurį galima paruošti greitai ir paprastai. Tačiau net ir paprastas receptas gali tapti išskirtiniu, jei panaudosite kelis gudrius ingredientus.
pomidorų padažas
Vasaros ir rudens sandūroje daržovių gausa virtuvėje atveria puikias galimybes pasigaminti skanių atsargų žiemai.
Kai vasaros saulė prinokina raudonus, saldžius pomidorus, daugelis prisimena vaikystę ir močiutės virtuvę, kvepiančią česnakais, krapais ir verdančiu padažu.
Vasaros pabaiga – tai metas, kai daržo gėrybės pasiekia savo skonio viršūnę. Pomidorai – vienas iš tų produktų, kurio derliaus neįmanoma suvalgyti iš karto. Būtent todėl verta išsivirti kažką gardaus žiemai, kad šaltuoju metu namuose vis dar sklistų vasaros aromatai.