Lauro lapai – vienas seniausių prieskonių, nuo seno naudojamas tiek Viduržemio jūros, tiek lietuviškoje virtuvėje. Nors dažnai juos dedame „iš įpratimo“, šis prieskonis turi ypatingą aromatą, kuris gali suteikti patiekalams sodrumo ir gilumo.
virtuvė
Mediniai baldai – tai ne tik praktiškas namų interjero elementas, bet ir investicija, kuri laikui bėgant gali išsaugoti savo grožį ir funkcionalumą, jei jiems skiriama tinkama priežiūra.
Ši užtepėlė – tai tauki, kvapni ir nepaprastai soti duonos draugė, kuri puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek vaišėms su naminiais raugintais agurkais ar šaltu kefyru. Jei norite pagaminti ką nors tradicinio, bet netikėto – šis receptas kaip tik jums.
Lietuviškos virtuvės klasika – naminis varškės sūris – iki šiol užima garbingą vietą mūsų šventiniuose ir kasdieniuose staluose.
Natūralios grožio priemonės vis labiau populiarėja – ir ne be priežasties. Jose nėra sintetinių priedų, jos draugiškos aplinkai ir dažnai kainuoja kelis kartus mažiau nei pirktinės. Geriausia dalis? Jas galite pasigaminti tiesiog savo virtuvėje!
Laura Dragūnaitė tituluojama tikru televizijos atradimu, nors jau senokai yra gerai pažįstama komedijos mėgėjams. Kaip žuvis vandenyje pramogų pasaulyje nardanti Laura ryžosi išeiti iš komforto zonos ir sudalyvauti kulinariniame eksperimente „Dėl skonio nesiginčijama“.
Maistinės muselės – mažos, bet labai erzinančios namų „gyventojos“. Dažniausiai jos pasirodo virtuvėje, ypač šiltuoju metų laiku.
Kai norisi kažko ypatingo, bet nesinori leisti valandų virtuvėje – medaus ir riešutų desertas tampa tikru atradimu.
Makaronai su pomidorų padažu – tikra klasika, kuri niekada nepabosta. Nors parduotuvėse galima rasti daugybę paruoštų variantų, niekas neprilygsta naminiam pomidorų padažui iš šviežių pomidorų.
Kai vasara įsibėgėja, o savaitgalį norisi skirti sau, puiki išeitis – namų SPA. Jums nereikia nei brangių salonų, nei sudėtingų produktų – viskas, ko reikia atsipalaidavimui ir odos atgaivai, slepiasi jūsų virtuvėje ar vonios spintelėje.
Žuvies kvapas virtuvėje – tikrai ne pats maloniausias. Jis gali įsiskverbti į orą, virtuvės tekstilę, net rankas ir išsilaikyti valandų valandas.
Actas – tai ne tik prieskonis, suteikiantis patiekalams malonų rūgštumą. Šis paprastas, kiekvienoje virtuvėje randamas produktas gali tapti tikru stebuklu jūsų namuose.















