Šiais laikais vis dažniau atsigręžiame į natūralius, mažiau apdorotus ir sveikesnius maisto produktus. Vienas iš tokių – naminė uogienė be cukraus, kurią dar mūsų močiutės gamindavo ne dėl mados, o iš būtinybės ir paprastumo.
cukrus
atsitiktinis
Šiandien, kai parduotuvių lentynos lūžta nuo įvairiausių produktų, pasirinkti sveikesnį maistą tampa vis sudėtingiau.
Tikriausiai visos turime draugą ar draugę, kurie negali ramiai praeiti pro parduotuvėje esančius bulvių traškučių skyrius. Jų akys krypsta link spalvotų lentynų, o rankos tiesia į didžiausią bulvių traškučių pakelį, kuriame... gausu grėsmės. O jei ir tu pati dažnai užkandžiauji bulvių traškučiais, darai sau nepataisomą žalą!...
Cukrus yra viena iš dažniausiai vartojamų medžiagų, kurią randame beveik visuose perdirbtuose maisto produktuose.
Vis verkiame, jog sušilus orams niekaip nesugebame atsikratyti šokoladukų, pyragėlių ar saldžios arbatos, todėl riebaliukai ant klubų kaupiasi milžinišku tempu? O jei pakeistume įprastą baltąjį cukrų į rudąjį?
Yra merginų, kurioms, rodos, nė nereikia stengtis, norint išauginti ilgus plaukus. Patikėk - tik labai labai maža dalis nė pirštelio nepajudina, jog galėtų džiaugtis ilgais bei spindinčiais plaukais....
Parduotuvių lentynos ką tik lūžo nuo Helovyno tematikos saldumynų, kuriuos jau spėjo pakeisti kalėdiniai šokoladukai, sausainiai ir advento kalendoriai.
Vasara – tai ne tik atostogų, bet ir uogų bei vaisių konservavimo metas. Tradiciškai daugelis mūsų gamina uogienes su dideliu kiekiu cukraus, tačiau vis dažniau atsigręžiame į sveikesnius pasirinkimus.
Daugiau jokio turinio











